Інформаційна розсилка. Архівний відділ

Завантажити оригінали документівРозмір
PDF icon Щодо_отримання_архівної_довідки.pdf165.31 КБ

Для отримання архівної довідки для виготовлення дублікату диплома, відповідальній особі факультету/нн інституту необхідно: надіслати службову записку на ім’я начальника архівного відділу (Овраменко О.) через АСД «Мегаполіс».

У службовій записці має бути вказано кінцевий рік закінчення/відрахування, дублікат якого саме диплому замовляє факультет/нн інститут (бакалавра, спеціаліста, магістра).

Звертаємо увагу – термін виготовлення архівної довідки 10 робочих днів. Тільки після отримання архівної довідки, факультет/нн інститут може замовити особову справу.

Для замовлення особової справи (особова справа замовляється виключно за номером телефону 204-95-67): необхідно вказати ПІБ випускника, факультет/нн інститут, кінцевий рік закінчення/відрахування, номер телефону та ПІБ відповідальної особи, що замовляє особову справу.

Особова справа видається термін не більше одного місяця (відповідно до Наказу Міністерства юстиції України №1000/5 від 18 червня 2015 року).

У випадку неповернення/втрати особової справи чи документів з особової справи буде підготовлене звернення до ректора для створення комісії зі службового розслідування та поданням про притягнення до
відповідальності осіб, винних у втраті та неповернені документів або справ.

Нагадуємо про графік прийому громадян, працівників університету архівним відділом: з 10.00 до 16.00 (обідня перерва з 13.00 до 13.45) з понеділка по п’ятницю.

Графік роботи архівного відділу з 09.00 до 18.00.

Начальник архівного відділу Оксана ОВРАМЕНКО
Директор департаменту управління справами Марина МАЗУР

Четвер, Листопад 2, 2023 - 17:00

Якщо ви помітили помилку, виділіть слово, що містить цю помилку та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо за вашу допомогу

Scholarly Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.